Camera bewaking

IP Camera's: een nieuwe kijk op camerabewaking

Met deze nieuwe technologie willen wij onze klant het beste alternatief op de markt aanbieden.  Op de stijgende vraag naar een steeds betere beeldkwaliteit, opnamemogelijkheid en geautomatiseerde functies hebben wij een antwoord: de IP Megapixel bewakingscamera.

 

Door zijn uitstekende beeldkwaliteit biedt de IP camera de beste oplossing voor het registreren van beeldmateriaal van hoge kwaliteit.  De meest aangewezen toepassing voor het bewijzen en tegengaan van vandalisme en inbraak evenals het momentele bewaken van eigendommen.

Wij bieden een uitgebreid gamma aan van outdoor, indoor en dome camera’s alsook een reeks van opnametoestellen met elk hun specifieke mogelijkheden.  Afhankelijk van de wens van de klant stellen wij een systeem samen dat het best aan zijn noden voldoet.

 

Beelden bekijken

·    Over uw lokaal netwerk.

·    Van overal ter wereld via internet.

·    Met mogelijkheid tot inzoomen op live beelden.

·    Meerdere gebruikers met elk een specifieke toegangsmogelijkheid.

·    Duidelijke en gebruiksvriendelijk overzicht van opgenomen beelden waarbij beweging specifiek wordt aangeduid.

·    Beweegbare dome camera’s zijn makkelijk bestuurbaar.

·    360° camera’s voor een volledig overzicht.

 

Opname/registratie

·    Oneindige keuze aan tijdschema’s.

·    Via bewegingsdetectie op beeld om opnamecapaciteit te besparen.

·    Beeldmateriaal exporteren naar USB of rechtstreeks naar uw computer.

·    Met stuurbare in- en uitgangen per camera.

 

Tal van extra functies

  • ·    Programmatie per camera door ingebouwde software.

·    E-mailberichten per camera vergezeld van foto of clip bij bewegingsdetectie.

·    Automatische personentelling bij doorgangen, poorten, vitrines,...

·    Nummerplaatherkenning voor het aansturen van poorten of sassen.

·    Op de opnameservers kan met PDA of iphone worden ingelogd om beelden te bekijken.

·    Melding bij sabotage.

·    Mogelijkheid tot integratie van PTZ controlepaneel.


Inbraakbeveiliging

Alarmsystemen

 

Een alarmsysteem is een maatproduct.  Aangezien wij uitsluitend werken volgens de INCERT-normen is ons aanbod beperkt en onze werkwijze heel gestructureerd. Hier een gedetailleerde uiteenzetting geven over wat er allemaal op de markt is, maakt een selectie of keuze bijzonder moeilijk.  Wij peilen graag naar uw wensen en/of verwachtingen van een optimale beveiliging voor uw uniek pand en kunnen dan een specifiek gamma voorstellen, met gedetailleerde informatie naar wens.

 

Waaruit bestaat een alarmsysteem ?

Detectoren: Volumetrische bewegingsdetectoren, magnetische raam- en deurcontacten, glasbreuksensoren etc. detecteren de inbraak.  Branddetectoren geven u de mogelijkheid om vroegtijdig brand te detecteren. 

 

Bediening: Met één of meerdere codeklavieren, via SMS, smartphone of zender kan het systeem in- en uitgeschakeld worden, kan het geheugen uitgelezen worden, en kunnen codes worden geprogrammeerd.

 

Centrale: Deze wordt in een goed beveiligde ruimte voorzien (berging, kelder,…).  De verbinding met detectoren, klavieren, sirenes, telefoon, 230 Volt etc. wordt hier samengebracht en aangesloten. 

 

Sirenes: Binnen- en buitensirene zorgen ervoor dat de indringer wordt afgeschrikt en de bewoners en omwonenden worden verwittigd.

 

Melding: Via telefoon kunnen personen verwittigd worden.  Dit kan via meldkamer, SMS-boodschappen op GSM, … 

 

Hoe wordt een alarmsysteem bediend ?

In- en uitschakelen gebeurt met één of meerdere codes.  Men kan het alarmsysteem ook gedeeltelijk inschakelen zodat bv. tijdens de nacht de slaapkamers kunnen gebruikt worden en alleen de benedenverdieping beveiligd is.  Bovendien kunnen burelen, magazijnen, etc. afzonderlijk in- en uitgeschakeld worden.  Via het geheugen kan datum en tijd van in- en uitschakelen worden opgevraagd.

 

Welke systemen worden geplaatst?

Voor onze basissystemen werken wij met de merken Bosch of Siemens.  Hiermee kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit garanderen en aan alle wensen voldoen.  Deze systemen zijn heel eenvoudig bedienbaar.

 

Voor klanten die meer wensen, hebben we ook de allerlaatste technologie met geïntegreerde internet- aansluiting en inplugbare modules zoals GSM- melders.

 

Er is ook de mogelijkheid om toegangscontrole te integreren.

 

In en uitschakelen kan met code, badge, SMS bericht, smartphone of draadloze zender.

 

Intelligente koppeling met domotica is ook voorzien.

Branddetectie

Brandbeveiligingssystemen

 

In woningen kunnen rook- of thermovelocimetrische (hitte) detectoren gekoppeld worden aan het alarmsysteem.  Indien geen inbraak alarmsysteem aanwezig of er geen bekabeling kan gelegd worden is een draadloos systeem mogelijk.

 

Bij brand geven alle detectoren een alarmsignaal.  Via een afstandsbediening kan het alarm uitgeschakeld worden en de geactiveerde detector gelokaliseerd worden.  Via een draadloze ontvanger kan ook een koppeling met het inbraak alarm gemaakt worden

 

 

1. Optische detector

2. Thermische detector

3. CO detector

4. Branddrukknop

5. Interface module

6. Afstandsbediening sleutelhanger

7. Afstandsbediening muurmontage

 

Grotere systemen voor winkels, bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen,... voorzien we van een eigen brandbeveiligings centrale met noodvoeding.  Buiten de klassieke detectie wordt hier ook gebruik gemaakt van brand-drukknoppen, vlam-detectie en infrarood beam.  Deze laatste kan industriële ruimtes tot een afstand van 100 meter bewaken. 

 

 

Toegangscontrole

Meer dan een sleutel

 

Toegangscontrole biedt u de mogelijkheid om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw.

Sloten en sleutels bieden u al jaren de mogelijkheid om het gebouw te beveiligen.  Maar wanneer sleutels verloren geraken of gestolen worden, is er het ongemak en de kost om de sloten te veranderen en de nieuwe sleutels uit te delen.  Sleutels kunnen eveneens gekopieerd worden waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan.

 

 

Alle bedrijven, klein, middelgroot of groot, hebben bezittingen en eigendommen die beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook het personeel en hun bezittingen moeten beschermd worden.  Het is gebruikelijk om in gebouwen die door sloten en sleutels beveiligd zijn, deuren heel de dag open te laten.  Hierdoor ontstaat de kans op diefstal en het opzettelijke toebrengen van schade.

 

Elektronische toegangscontrole levert de meest efficiënte en geschikte manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen.  Door een toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen.  Kaarten worden gebruikt om toegang te autoriseren tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.  De kaarten kunnen tevens op een eenvoudige manier geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek zijn of gestolen werden, of indien ze niet werden teruggegeven nadat iemand het bedrijf heeft verlaten.  Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.

 

 

Nadat een toegangscontrole systeem geïnstalleerd werd, kunnen alle deuren gecontroleerd door het systeem automatisch vergrendeld worden wanneer de deur gesloten is.  Iedereen zonder een PIN code of een Proximity kaart en/of sleutel kan niet binnen komen.  Indien nodig kunnen deuren zo geprogrammeerd worden dat ze ontgrendeld zijn gedurende een voorgeprogrammeerde tijd.

 

Toegangscontrole biedt tevens een flexibele controle over de toegangsrechten van de gebruikers.  Zo hebben bijvoorbeeld alle werknemers toegang tot de hoofdingang van het gebouw, maar zijn de verschillende afdelingen slechts toegankelijk voor diegene die er moeten zijn.  Er kan ook een tijdslimiet verbonden worden aan de toegang waardoor bepaalde gebruikers enkel op bepaalde momenten van de dag of nacht toegang kunnen krijgen.

Wettelijk Verplicht

 

 

AANGIFTE ALARMSYSTEMEN BIJ HET MELDPUNT

Iedere aangifte van een elektronisch alarmsysteem, dat niet is aangesloten op een meldkamer, dient online te gebeuren bij het “Meldpunt alarmsysteem” via website:
http://www.policeonweb.be

 

Klik hier voor de volledige handleiding om uw alarmsysteem te registreren.

Download hier onderstaande brochure.