Ons Bedrijf

 

Midden jaren 80 schoot DC Security uit de startblokken. In weloverwogen groei stond specialisatie tot het uiterste en het werken naar de hoogste kwaliteit en professionaliteit steeds prioritair tegenover uitbreiding. En later, in 1990 werd samen met de eerste steenlegging van ons nieuwe bedrijfsgebouw in het industriepark te Hulshout, ook een aanvang genomen met een secure selectie van de toekomstige medewerkers. Op dit moment mag DC Security bogen op een stevige onderbouw van deskundige medewerkers en hoogtechnologisch materiaal.

 

Waar de vraag naar een veilig gevoel bij de klant een beetje vorm krijgt, begint bij onze beveiligingsadviseur het concept en de studie van een gepast systeem. Een grondig vooronderzoek en het vergelijken van de gebruikswensen van de klant met de mogelijkheden van onze systemen zijn de aanvang van een gedetailleerde prijsopgave met situatieschets. Dit werkinstrument is een vorm van advies dat steeds met de nodige discretie en totaal vrijblijvend met de klant wordt besproken.

 

Voldoet het voorstel aan de wensen, dan kan al snel tot de plaatsing worden overgegaan. Onze techniekers, geselecteerd op vakbekwaamheid en nauwkeurigheid, zorgen voor de zorgvuldige afwerking van het systeem. Zij geven na indienststelling ook een inleiding over de praktische gebruikswijze. Na één tot twee weken wordt de installatie opgeleverd door de beveiligingsadviseur en kan het systeem, na uitgeprobeerd te zijn, volledig op de leefgewoonten van de klant worden afgestemd.

 

De service is één van de belangrijkste hoekstenen van een beveiligingsfirma. Door een eenvoudig commando van de klant treedt het alarmsysteem via de telefoonlijn in communicatie met de service-computer van DC Security en kunnen technische aanpassingen in enkele minuten uitgevoerd worden. Bovendien staan de techniekers om beurt 24 uur op 24 uur paraat.

 

Het aanbod van DC Security gaat over inbraak- en brandalarmsystemen, toegangscontrole, camerabewaking, videoparlefonie, tot brandkasten toe,... maar steeds op maat van het risico!

 

DC Security werd als installateur erkend door Ministerie en Incert en gebruikt enkel officieel erkende toestellen.


Wij bieden u een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke beveiliging en dan hadden we het nog niet over de optimale prijs/kwaliteitsverhouding...

 

Erkend installateur INCERT - nummer: B - 1516/a
Ministerieel erkenningsnummer: 20007116